Розробки

12-13 жовтня 2017 р. Кафедрою українознавства та лінгводидактики було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію “Харчові традиції – ментальний код нації: мова, література, історія культури”.

На пленарному засіданні учасників конференції привітала декан факультету ЕБіК Купріна Н.М.

Секційні засідання конференції проводились в трьох напрямах:

а) Густативно-сапористичні та гастрономічні образи в художній літературні, мемуаристиці та фольклорі;

б) Укараїна і світ у контексті харчових технологій і традицій;

в) Лінгвістичні та екстралінгвістичні аспекти харчових номінацій.

Після теоретичної частини всі учасники конференції відвідали завод “Шустов”, де прослухали цікаву лекцію про виробництво коньяків та провели дегустацію напоїв заводу, поєднавши таким чином теорію з практикою.